featured_header_zoonews2.jpg

Dwerggeit voor premier

2010-10-BLW-Geit

Tijdens de ochtendshow van Peter Van de Veire op MNM werd Yves Leterme vanmorgen vroeg verrast met een origineel cadeau voor zijn 50e verjaardag. Iedereen weet dat de premier een liefhebber is van geitjes en daarom schonk Bellewaerde Park tijdens het MNM programma met plezier één van zijn tamme dwerggeitjes aan de jarige minister.
 

Bellewaerde Park schenkt Joëlle aan 50-jarige premier

Tijdens de ochtendshow van Peter Van de Veire op MNM werd Yves Leterme vanmorgen vroeg verrast met een origineel cadeau voor zijn 50e verjaardag. Iedereen weet dat de premier een liefhebber is van geitjes en daarom schonk Bellewaerde Park tijdens het MNM programma met plezier één van zijn tamme dwerggeitjes aan de jarige minister. Peter en sidekick Eva hadden alvast een leuke naam bedacht voor het diertje: Joëlle.

De jarige reageerde heel erg enthousiast en beloofde voor een warme thuis te zorgen voor het geitje. De dierenverzorgers van Bellewaerde Park moeten dus afscheid nemen van ‘Joëlle’  maar zijn er zeer gerust in dat het dwerggeitje goed zal verzorgd worden bij Dhr. Leterme:
“Onze premier heeft thuis al 2 geitjes en weet dus wat goed voor hen is. Met Joëlle krijgt hij er een tam en heel kindvriendelijk diertje bij!”

In de studio bleek meteen dat Dhr. Leterme een dierenvriend is: hij nam het geitje met plezier vast voor de foto.