Feest in de ZOO!

Kai-Mook blaast 1 kaarsje uit! Feest mee het hemelvaartsweekend van 13 tem 16 mei 2010 op het grote verjaardagsfeest in de Zoo van Antwerpen.


Geboren op 17 mei? Vier dan je verjaardag gratis in de Zoo!

Ben je op dezelfde dag als Kai-Mook in 2009 geboren, dan krijg je samen met je mama en je  papa gratis toegang tijdens het feestweekend. Ben je zelf ook jarig op 17 mei maar ouder dan 1 jaar, dan mag je ook gratis meefeesten. Zorg dat je aan de kassa kan aantonen dat je een feestvarken bent.


Vier dagen feest met een vol animatieprogramma

- Muziektheater De Leesbeesten komt langs en vertelt het verhaal ‘De Reuzenkrokodil’ van Roald Dahl (3 vertellers, 2 muzikanten). Zij geven drie voorstellingen per dag in Aquaforum, het huis van de zeeleeuwen.
- Voor de kleinsten (2,5 tot 9j) is het Figurentheater Propop met het verhaal ‘Glibber de slak’ te gast. 4 voorstellingen per dag in de Marmeren Zaal.  
- Doe mee aan de feestspeurtocht en maak kans om Kai-Mook een heuse douche te geven; niet voor watjes! Elke dag van het feestweekend om 14u30u starten de spuiten en spettert het erop los! Hanteer jij de waterslang? - Grime voor alle kleine snoetjes. Geschilderde olifantjes trompetteren erop los.


Mini Elephant Parade
Met de geboorte van Kai-Mook openden we het K-groeiplan. Het is een spaarpotje voor de olifanten in Planckendael en in India. Met olifantencorridors brengen we het evenwicht tussen mens en dier weer in balans in India. De postzegel, de button, het K-bier, de K-pluche, de JBC T-shirts zijn allemaal verkocht ten voordele van dit K-groeiplan. Vanaf nu kan je een heuse mini Elephant Parade in ZOO Antwerpen bewonderen. We vroegen 30 bekende Vlamingen om met een eigen boodschap deze beeltenissen van olifantjes te beschilderen en zij worden op donderdagavond 27 mei geveild in de Zalen van de Zoo voor het goede doel, dit K-groeiplan.


Gratis taart voor taart
Wie verse andijvie, wat tomaten, wortelen of appeltjes meebrengt voor de reuzengroentetaart voor Kai-Mook, krijgt zelf van ons gratis een lekker stukje taart (zolang de voorraad strekt) in de horecapunten.


NIEUW! Kai-Mook koekjes
Bakkers van de Bakkersunie bakken heerlijke olifantenkoekjes voor het goede doel. Ga gerust eens proeven.


NIEUWE lectuur over Kai-Mook
- Guido van Genechten signeert op zondag 16 mei zijn nieuwe prentenboek over Kai-Mook, een mooi, groot prentenboek voor de allerkleinsten.
- Van ‘Het grote boek van Kai-Mook’ komt een herziene uitgave tegen de eerste verjaardag.  Het boek werd een bestseller en is uitverkocht.


Hang mee het feestvarkentje uit en zet een kroontje op
Bij elke aankoop, bij de horeca of shops, krijg je van ons een verjaardagskroontje.