Titel

In Beekse Bergen werd afgelopen week het nieuwe Safari Hotel officieel geopend. Het hotel bestaat uit vijftien accommodaties met in totaal 112 kamers en suites, gelegen rondom een savanne...

Op vrijdag 24 maart 2023 werd Safari Hotel in Beekse Bergen officieel geopend. 
Burgemeester Evert Weys van Hilvarenbeek en Stijn Smeulders, gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant mochten de spreekwoordelijke knop indrukken om ook zo de opening van het Safari Hotel officieel en formeel in te luiden. 

20230325 BeekseB HotelOpening1200800 1

Safari Hotel bestaat in totaal uit vijftien accommodaties van één verdieping. In totaal zijn er maar liefst 112 kamers en suites. Die zijn allen gelegen rondom een savanne waarop giraffen, zebra's, neushoorns, struisvogels en watoessirunderen lopen.
Ontbijten en dineren kan in het eveneens aan de Wogon Savanne gelegen Hogon House, waarin zich onder andere twee restaurants en enkele vergaderruimtes bevinden.

De opening vond plaats een jaar na de start van de bouw - en bijna vijf jaar na de opening van het Safari Resort, het eerste vakantiepark in Beekse Bergen waar gasten kunnen overnachten aan een savanne. 
Met het hotel breidt Beekse Bergen de overnachtingsmogelijkheden uit.
Stephanie Struis, general manager van het Safari Resort, vertelt: "Uit onderzoek is gebleken dat gasten graag de mogelijkheid willen hebben om een kortere periode, bijvoorbeeld één of twee nachten, bij ons te verblijven."
Daarnaast is er volgens Struis een grote vraag naar ontzorging. "We bieden ze hier daarom een luxe hotelkamer, voorzien van alle gemakken en waar gasten kunnen aanschuiven voor het ontbijt en diner."

20230325 BeekseB HotelOpening1200800 2

In een eerder artikel gaan we dieper in op de bouwstijl van het Safari Hotel. Deze vindt u hier...

Info en foto's: Beekse Bergen