featured_header_zoonews.jpg

Uitbreiding van Pairi Daiza Resort met The Land of the Cold

Op wereldreis in eigen land

Bezoekers aan Pairi Daiza Resort hebben met The Last Frontier al een heuse beleving kunnen ervaren, met The Land of The Cold breidt Pairi Daiza niet alleen het aantal kamers uit, maar ook de unieke mogelijkheden om vlakbij de dieren te slapen.

De prachtige wereldtuinen van Pairi Daiza liggen er naar jaarlijkse traditie prachtig bij. De bezoekers kunnen al enkele weken het prachtige dierenpark bezoeken. En vanaf 8 juni kunnen de bezoekers opnieuw genieten van het indrukwekkende Resort, want dan kan Pairi Daiza Resort heropenen, volledig in overeenstemming met de beslissingen die genomen werden door de overheid.

20200605 PairiDaiza Resort1200800 1

Pairi Daiza Resort biedt unieke verblijfsaccommodaties tussen de dieren. Het is als het ware een wereldreis in alle veiligheid, vlakbij huis.
In het Canadese gebied The Last Frontier en nu ook het poolgebied The Land of the Cold, biedt het PairiDaiza Resort haar bezoekers een nog groter hotelassortiment. Vanaf 8 juni kunnen de bezoekers immers terecht in 50 nieuwe kamers, met onder meer onderwaterzicht op ijsberen en walrussen. In totaal biedt het park nu maar liefst 100 accommodaties aan, waarbij kamers, lodges, suites, ondergrondse lodges, onderwaterkamers,… 
De resortgasten beleven alvast een onvergetelijke, nachtelijke ervaring tussen een ongezien scala aan indrukwekkende diersoorten: bruine beren, zwarte beren, walrussen, wolven, ijsberen, damherten, Siberische tijgers,Stellerzeeleeuwen en binnenkort ook pinguïns.

In slaap vallen bij het huilen van de wolven, neus aan neus ontwaken met een bruine beer voor je slaapkamerraam, het waterballet van de Stellerzeeleeuwen bewonderen vanaf je balkon of zelfs een ijsbeer naast je bed zien duiken: het is allemaal mogelijk.

20200605 PairiDaiza Resort1200800 2

In The Land of the Cold, de nieuwe poolwereld die tegelijk de grootste investering ooit voor Pairi Daiza betekende, ontdekken de bezoekers de wonderlijke dieren van de Noordpool en de Zuidpool. Tegelijkertijd leren ze ook meer over alle gevaren die deze unieke werelddelen en hun fauna bedreigen.
In deze wereld kunnen de bezoekers kennis maken met de ijsbeer,de walrus, de Siberische tijgers en binnenkort ook de pinguïns. Al deze dieren zijn in Pairi Daiza in het kader van internationale kweekprogramma’s met het oog op het redden van deze soorten in gevaar. Als ambassadeurs van hun bedreigde soortgenoten in het wild, helpen ze hier het publiek te sensibiliseren, maar dragen ze ook bij aan wetenschappelijk onderzoek en het versterken van hun genetische kapitaal. Dit in de allerbeste levensomstandigheden, met territoria die tot de allergrootste en allerbeste ter wereld behoren, en waar ze niet moeten vrezen voor alle gevaren waaronder zij lijden in de natuur.

Binnen deze poolwereld vinden bezoekers 50 suites en kamers met adembenemend zicht op deze territoria. Of het nu een onderwaterzicht is vanuit je bed of een panoramisch raam vanuit je salon: elke hotelgast vindt in het Pairi Daiza Resort de kamer van zijn voorkeur. En dat in een setting afgewerkt met hoogwaardige materialen, geraffineerde decoratie-elementen, privé-sauna’s en gastronomische maaltijden.
In elke accommodatie vinden onze hotelgasten vooral rust en een nauw contact met de machtige diersoorten die er huizen. Het is een onvergetelijke ervaring.

20200605 PairiDaiza Resort1200800 3

Veiligheid en gezondheid gaan voor
Graag brengen we een boodschap van pairi daiza:
"In het belang van al onze bezoekers blijven dezelfde Covid-19-veiligheidsmaatregelen van kracht in het Resort, zoals die ook in park voorzien zijn. Daarnaast zijn extra maatregelen voorzien in het kader van een veilig verblijf voor zij die overnachten :
• Alle ruimtes in het Resort, waaronder sanitair en restaurants, worden meermaals per dag grondigontsmet.
• Textiel wordt gewassen en ontsmet volgens de strengste normen.
• Check-in en receptie vanop afstand zodat rechtstreeks contact tot een minimum beperkt wordt.
• Private roomservice is voor alle hotelgasten beschikbaar.
• De social distancing-regels en allerstrengste hygiënevoorschriften worden als vanzelfsprekend ook in de restaurants van het Resort nageleefd."

Het voordeel van een overnachting te boeken in Pairi Daiza Resort is dat je meteen voor een waardevol pakket boekt. Zo zijn er geen verborgen kosten, de parking is uiteraard inbegrepen, en wordt je als gast van het park optimaal in de watten gelegd. Alle verblijven zijn in halfpension, waarbij een rijkelijk ontbijt en een hoogstaand avondmaal zijn inbegrepen. Bezoekers hebben ook twee volledige dagen om het prachtige park te ontdekken. Bovendien kun je het park betreden alvorens het dagpubliek het park betreedt. Bovendien heb je 24 uur op 24 toegang tot The Last Frontier en The Land of the Cold
Het meest speciale is uiteraard dat je kunt overnachten tussen de dieren, wat bijzonder origineel is. Het is dan tevens ook een zeer interessant cadeau om aan iemand dierbaars te schenken. En wanneer je de kamer binnenkomt dan vindt men een bijzonder leuk welkomstgeschenk.