Nachten in het aquarium

In Gardaland SEA LIFE Aquarium pakt men in 2020 uit met de Interactieve Oceaan, een volledig gerenoveerde zaal die voor de kleine gasten een originele, creatieve ervaring in petto heeft. En er is opnieuw "Nachten in het aquarium"...

Gardaland heeft naast een themapark en hotels ook nog een SEA LIFE Aquarium. In het complex werd een zaal gerenoveerd en in functie gezet van de kinderen. Nadat die kids de meest fascinerende zeedieren van het Aquarium hebben kunnen observeren, kunnen ze vissen op blaadjes tekenen of inkleuren, hun creatie in een scanner plaatsen en ze zo tot leven brengen in een groot virtueel aquarium dat op de wand wordt geprojecteerd.
Deze nieuwe interactieve activiteit maakt een bezoek aan het Aquarium nog leuker. De gasten beleven een memorabele ervaring, kinderen en hun familie kunnen nieuwe weetjes leren over de kleuren en vormen van vissen die de oceanen bevolken of leren hoe ze kunnen bijdragen aan de bescherming van de meest kwetsbare stukken zee, waaronder de koraalriffen.

20200125 SeaLifeG1200800 1

Het zeeleeuwenaquarium werd bovendien helemaal vernieuwd. Het is nu optimaal aangepast aan de behoeften van zijn drie bewoners.
Bezoekers krijgen de kans om deze dieren van nog dichterbij te bekijken: er werd een glaswand geïnstalleerd op de rand van het bad, wat de bezoekers de mogelijkheid biedt een korte wandeling te maken op het territorium van deze fascinerende exemplaren.
Een echte belevenis met de zeeleeuwen wordt ook mogelijk gemaakt dankzij de introductie van een nieuwe activiteit waarbij de verzorgers de jongste bezoekers uitnodigen voor een actieve deelname aan de trainingen.

Na het succes van het vorige seizoen zullen ook de Nachten in het Aquarium weer georganiseerd worden, een avontuurlijke gebeurtenis waarbij kinderen tussen de 8 en 12 jaar ‘s nachts het Aquarium bezoeken en, na een nachtelijke tour met een gids, blijven overnachten in de zaal met de Tropische Lagune, heel dicht bij de zeewezens in het aquarium van de roggen.

20200125 SeaLifeG1200800 2