featured_header_zoonews2.jpg

Pairi Daiza Resort breidt uit

Verdubbeling van aantal logementen

Sinds vorig jaar kunnen bezoekers in Pairi Daiza overnachten. Vanaf 21 maart opent Pairi Daiza Resort maar liefst 50 nieuwe verblijven, een verdubbeling van het aantal logementen in de Beste Dierentuin van Europa (volgens de verkiezing van de Diamond ThemePark Awards).

Ook nu betreft het kamers met zicht op indrukwekkende dieren. Zo heeft men (onderwater)zicht op ijsberen, walrussen, pinguïns en Siberische tijgers. Die komen dus bovenop het al bestaande aanbod van lodges en kamers met zicht op beren, wolven, damherten en Stellerzeeleeuwen. 

20200120 PairiD 1200800 1

Analyse 2019
2019 betekende een belangrijk jaar voor Pairi Daiza, want in juni opende het populaire dierenpark haar allereerste overnachtingsmogelijkheden, tussen de dieren. Een aanbod dat een waanzinnig succes betekende, want de lodges en hotelkamers in de nieuw gecreëerde Canadese wereld 'The Last Frontier' kenden gemiddeld een bezettingsgraad van 82%.
Daarbij kwamen 79% van de resortgasten uit België, 16% waren Fransen, 3% kwam uit Nederland.
Ook Duitsers, Britten, Amerikanen, Canadezen, Zwitsers, Spanjaarden, Portugezen, Roemenen,Marokkanen, Beniners en Gambianen vonden hun weg naar Pairi Daiza.
95% van de resortgasten koos voor een verblijf van twee dagen en één nacht.

9 arrangementen vanuit 3 verschillende kijkniveau’s
De nieuwe arrangementen in het Pairi Daiza Resort, die vanaf 21 maart opengaan voor het grote publiek, maar nu al te boeken zijn, bieden drie verschillende kijkniveau’s: onder water (onder meer bij de ijsberen en walrussen), gelijkvloers of van bovenaf.
Het volledige assortiment van het Pairi Daiza Resort biedt nu overnachtingen met zicht op: Siberische tijgers, pinguïns, ijsberen, walrussen, wolven, bruine beren,zwarte beren, damherten en Stellerzeeleeuwen. Met de toevoeging van The Land of the Cold aan het resort beslaat het immersief verblijf in het park nu een oppervlakte van 11 hectare die 24 uur op 24 voor de resortgasten toegankelijk is.

20200120 PairiD 1200800 2

Ongewijzigde tarieven
Wie boekt in het Pairi Daiza Resort krijgt niet enkel een overnachting voor zijn geld.
Elke boeking omvat het verblijf van twee volledige dagen in het park en één nacht in halfpension (ontbijt en avondmaal inbegrepen), maar ook exclusieve momenten met sommige dieren, 24 uur op 24 toegang tot de Pairi Daiza werelden 'The Last Frontier' en 'Land of the Cold', gratis drankjes op de kamer, parking en bagagehandling.
Deze pakketten boeken kan al vanaf 130 euro per persoon.

Boeken kan op de website resort.pairidaiza.eu.