featured_header_zoonews2.jpg

Nick&Simon-Kraamfeest in Dierenrijk

IJsbeertjes Dierenrijk heten ‘Nick & Simon’

De namen van de pasgeboren ijsbeertweeling in Dierenrijk zijn bekend! Via de website dierenrijk.nl kon iedereen namen insturen en dat leverde ruim 1000 inzendingen op. Daarbij werd acht keer de suggestie ‘Nick & Simon’ gedaan. En die combinatie is het geworden!

20160316 DierenrijkIjsbeer180Nick & Simon feliciteerden Dierenrijk al hartelijk en gaven aan enorm verrast en vereerd te zijn met het feit dat de ijsbeertjes naar hen vernoemd zijn. De twee Volendamse zangers komen vast nog een keer naar Nuenen om hun naamgenoten te ontmoeten.

Op zondag 20 maart worden de winnaars van de namen- en fotowedstrijd in het zonnetje gezet en zijn er tal van leuke activiteiten tijdens het speciale Nick&Simon-Kraamfeest in Dierenrijk, dé Familiedierentuin.
Vanaf 11u00 start het grote Nick&Simon-Kraamfeest: de winnaars van de namen- en fotowedstrijd krijgen dan hun prijs uitgereikt. De winnaars van de namenwedstrijd krijgen allemaal een jaarkaart voor het hele gezin hetgeen betekent dat er ruim dertig mensen heel blij worden gemaakt. Ook voor Gérard van Drunen, de maker van de winnende foto rond de wedstrijd die werd uitgeschreven toen de ijsbeertjes onlangs voor het eerst naar buiten mochten, ligt er onder meer een jaarkaart klaar.

Parkmanager Martin van Hees en de medewerkers van Dierenrijk heten alle bezoekers zondagochtend vanaf 11u00 van harte welkom bij het ijsberenverblijf. Daar wordt ook het geboortebord onthuld. Vervolgens zal ijsbeermoeder Frimas met tweeling Nick & Simon naar buiten komen om te genieten van een lekkere ijstaart. Ook voor de bezoekers is er een even lekkere als toepasselijke traktatie.

Tijdens het Nick&Simon-Kraamfeest is er (op de laatste dag voordat de lente begint) volop winters vertier. Het evenement draait immers om de ijsberen… Met ijskoude traktaties, een schaatsbaan en een sneeuwkanon voor kinderen, Koek&Zopie-verkoop en gelegenheid tot sneeuwballen gooien wordt het een (ijs)berenleuke dag!

Goed nieuws voor alle tweelingen!
Wanneer die zich op 20 maart aan de kassa van Dierenrijk melden, krijgen zij op vertoon van hun ID-bewijs 50% korting op de entreeprijs in de vorm van een ‘2 voor de prijs van 1’-actie. En het is natuurlijk helemaal leuk als deze tweelingen dezelfde outfit dragen.

20160316 DierenrijkIjsbeer640