Speciale bezoeken in Domein Grotten van Han

De nazomer breekt aan, diep in het bos weerklinkt een mysterieuze lokroep.. Het burlen van de herten is een heel aparte ervaring. Beleef deze ervaring in het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han. 

20180928 HanBurl180Gewelddadig slaande geweien en dominante kreten vormen de soundtrack voor één van de mooiste spektakels van de Natuur: het burlen van de herten.
De tijd van de liefde is aangebroken: indrukwekkende en hardnekkige gevechten gaan bepalen wie van de bronstige mannetjesherten het grootste aantal vrouwtjes zal kunnen vergaren. De herfst is het ideale moment om de Koning van het Woud te ontdekken. Ontdek daarbij ook de idyllische landschappen met duizend en één kleuren van de nazomer en de vroege herfst!

De ochtendstond en avondschemering zijn de beste tijden om naar het burlen te luisteren, maar je kunt deze ook overdag horen. Het Wildpark van de Grotten van Han schenkt hier speciaal aandacht aan. Een bezoekje is dan ook een absolute aanrader. Het park biedt verschillende speciale bezoeken aan: de magie van de ochtendstond en de avondschemering.
Het burlen van de herten tijdens de ochtendstond is een aparte ervaring. Via een wandeling met een gepassioneerde gids ontdek je als bezoeker dit apart moment. Tijdens de schemering herhaalt dit schouwspel zich. Dankzij een speciale rondleiding in een Safari-car kunnen bezoekers dit fenomeen bewonderen.
Het park biedt naast het burlen van de herten tijdens de schemering ook de mogelijkheid van een streek- en seizoensmaaltijd aan in het restaurant "Le Pavillon

20180928 HanBurl1200800

De speciale bezoeken rond het burlen van de herten volgen niet hetzelfde parcours als de gewone bezoeken van het Wildpark, overdag.
Als je alle dieren van het Wildpark wenst te zien, dan raden wij de bezoeker aan overdag ook het normale parcours af te leggen, te voet of met de Safari-car. 

Meer info: http://www.grotte-de-han.be