featured_header_zoonews2.jpg

Viespeukenweek in Dierenrijk!

Leuke activiteiten

Van 15 t/m 22 juli 2017 is het Viespeukenweek in Dierenrijk. Tijdens deze week mag je voor één keer lekker vies worden. In deze dierentuin vlakbij Eindhoven zijn dan ook allerlei activiteiten gepland rond dit thema...

20170719 Dierenrijk Viespeukenweek180Tijdens de Viespeukenweek kun je in Dierenrijk meedoen aan allerlei leuke spellen en activiteiten. Zo kunnen de bezoekers mee helpen bouwen aan de grootste stapel olifantendrollen. Er is ook de mogelijkheid om de lekkerste insecten te proeven. Er zijn ook spannende zaken, zoals het tasten in het donker naar glibberige dingen!
Durf jij het aan? Naast deze activiteiten kun je tijdens de Viespeukenweek ook een hoop leren. Zo kom je bijvoorbeeld alles te weten over het verteringsstelsel van de dieren in Dierenrijk en hoe lang de darmen van een olifant zijn.

Ben je vies geworden? Geen probleem! In het park kun je zomaar “Professor Poets” en “Dokter Doek” tegenkomen. Met allerlei poetsdoeken en schoonmaakmiddelen in de aanslag poetsen zij al het vuil van je af. Het is natuurlijk wel verstandig om je oude kleren aan te trekken.

De Viespeukenweek vindt plaats van zaterdag 15 tot en met zaterdag 22 juli en het park is in deze week elke dag van 10u00 tot 18u00 geopend.
Kaartjes kan men online met korting bestellen!

20170719 Dierenrijk Viespeukenweek640