featured_header_zoonews2.jpg

De Boomhut in Beekse Bergen

Unieke accomodatie in Safaripark

Safaripark Beekse Bergen is momenteel volop bezig met de uitbouw van hun vakantieresort. Een zeer unieke accommodatie in Safari Resort wordt alvast de boomhut, een project om zeker en vast als bezoeker in de gaten te houden...

20170626 BB safari resort180Probeer het je nu al eens voor te stellen na een dagje plezier en avontuur in Beekse Bergen wordt het heerlijk thuiskomen in de sfeervolle boomhut. Vanuit de boomhut heb je een spectaculair uitzicht over de savannes, die ook nog in volle uitbouw zijn. Word als het ware één met de natuur, ontwaak met fluitende vogels op grote hoogte tussen de bomen en bewonder onder meer de zebra's of giraffes die op de savanne rondlopen.

Safari Resort Beekse Bergen wordt alvast een pareltje, met onder meer de mogelijkheid om te overnachten in een unieke en luxe boomhut midden in de natuur. De combinatie van luxe en comfort, en dat in een oase van rust aan de bosrand.
In de sfeervolle boomhut vind je verschillende inspiraties van de Watusi Tribe, een Afrikaanse bevolkingsgroep. 

De boomhut heeft een bijzonder leuke indeling. Hij bestaat namelijk uit twee verdiepingen!
Via de avontuurlijke houten trap kom je eerst uit op de veranda, die zich al enkele meters boven de grond bevindt.
Ga je verder omhoog, dan kom je op de 'begane grond' van de boomhut. Hier vind je een keuken, badkamer, televisie en een heerlijke loungeset waar je kunt uitrusten.
Op de eerste verdieping bevindt zich iets bijzonders! Naast twee normale slaapkamers is er namelijk ook een bedstee. Iedere slaapkamer heeft natuurlijk een prachtig uitzicht over het resort.
Je kunt in de boomhut met maximaal 6 personen verblijven. 

20170626 BB safari resort plattegrond boomhut640

Voor meer info en boekingen, check https://www.beeksebergen.nl/vakantiepark


20170626 BB boomhut schets resort640