featured_header_zoonews.jpg

The View on the ZOO

55m hoog in hartje Antwerpen

ZOO Antwerpen laat het grootste reuzenrad van ‘t stad weer draaien: op het Koningin Astridplein, net voor de ingang van de Antwerpse dierentuin, staat van vrijdag 2 juni tot en met zondag 27 augustus weer het indrukwekkende reuzenrad van de ZOO.

20170602 ViewZOO180The View on the ZOO brengt je op een hoogte van 55 meter en is daarmee het grootste reizende reuzenrad in Europa! Krijg een vogelperspectief op het groenste stukje van Antwerpen: de ZOO. Het is overigens niet het enigste reuzenrad dezer dagen in 't Stad... ook op de Sinksenfoor die op 3 juni van start gaat kunnen bezoekers genieten van een mooi uitzicht. 

The View on the ZOO draait dagelijks van 11u tot 23u. Het reuzenrad telt maar liefst 42 gondels die je hoog de lucht invoeren.
Waan je in een metershoge ZOO dankzij de dierengeluiden om je heen en leg dit onvergetelijke moment vast met een mooie foto. Je krijgt een andere kijk op het prachtige, nieuwe Flamingoplein en de nieuwe Skywalk van de ZOO. Nieuw is dat je ondertussen allerhande leuke weetjes over de ZOO die aan je voeten ligt, te weten komt.
Wist je bijvoorbeeld dat het beeld van de kameeldrijver aan de inkom van de ZOO met de hand naar boven is gehesen? Indrukwekkend.

Combineer een dagje ZOO met een rondje in het reuzenrad en geniet van een voordelig tarief.
Heb je een ZOO/Planckendael-abonnement? Dan ga je de lucht in aan voordeeltarief. 

20170602 ViewZOO640