featured_header_zoonews2.jpg

Al 1 miljoen bezoekers voor Wildlands

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen populair

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen verwelkomde vandaag al haar 1 miljoenste bezoeker. Dit is een zeer mooie en straffe prestatie, nadat het park nog maar net een half jaar open is...

20160923 WildlandsMiljoen180Het Nederlandse dierenpark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen neemt de bezoekers sinds 25 maart 2016 mee op expeditie. Het park is meer dan gewoonweg een zoo, men wil de bezoekers mee op avontuur nemen, op een ontdekkingstocht langsheen de verschillende dieren, die elk in hun wereld leven. Het park werd officieel ingewijd door koning Willem-Alexander.

Deze ochtend liep Teun van Olst uit Lierderholthuis (vlakbij Zwolle) vanochtend om 11u25 nietsvermoedend met zijn vriendin Nadine Vermaire uit Kattendijke (Zeeland) het park in toen hij feestelijk werd onthaald op het Kompasplein door directeur Frankwin van Beers en medewerkers van het park. Hij was immers de miljoenste bezoekers van het park.
Teun en Nadine hebben, als miljoenste bezoeker, een VIP-dag en een abonnement aangeboden gekregen door WILDLANDS directeur Frankwin van Beers. Inmiddels heeft WILDLANDS bijna 70.000 abonnementhouders.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen bestaat uit drie klimaatwerelden; Jungola, Serenga en Nortica. Het park is een aanrader om de dierenwereld eens op een andere manier te leren kennen.

20160923 WildlandsMiljoen640