featured_header_zoonews.jpg

Baby P zoekt een naam

Pairi Daiza lanceert 5 voorstellen

Een van de beroemdste baby's die afgelopen jaar geboren is in België, is zonder twijfel Baby P. Binnen enkele weken krijgt dit schattig diertje ook een definitieve naam. Pairi Daiza heeft alvast 5 mogelijkheden.

20160901 BabyP PairiD180Baby P werd op 2 juni 2016 geboren in Pairi Daiza, en sindsdien is de evolutie van deze babypanda te volgen via verschillende kanalen, waaronder het Facebook-kanaal van Pairi Daiza, maar ook onze website. Sinds zijn geboorte en tot zijn zeer recente eerste stapjes geniet Baby P van de aandacht en affectie van het hele land op de diverse media.

Heel binnenkort zal Baby P de symbolische mijlpaal van de 100 levensdagen overschrijden. Het wordt dus hoog tijd om na te denken over een naam, al vinden wij persoonlijk Baby P wel best cool klinken...
Pairi Daiza lanceerde gisteren al via haar Facebook-pagina een online poll.
Bezoekers en fans die het wensen mogen hun voorkeursstem uitbrengen in een lijst van vijf mogelijke namen.
De drie namen met het meeste stemmen zullen dan voorgelegd worden aan het ‘pandateam’ (de mensen die ervoor zorgden dat België haar eerste pandawelpje mocht verwelkomen) en de definitieve naam van Baby P zal dan binnen een paar weken bekend worden gemaakt.

De namenlijst:
1. Tian Bao (Schat van de Hemel)
2. Xing Hao (Goede Ster)
3. Ou Xing (Ster van Europa)
4. Hua Li (China en België)
5. An Tuan (Verenigde Vrede)

Deze volksraadpleging gebeurt op: http://goo.gl/clY5ue 
De facebook-pagina van Pairi Daiza: https://www.facebook.com/JardinDesMondes/ 

20160901 BabyP PairiD640

Copyright foto's: Vanessa Pluvinage - Pairi Daiza