Muzikale optredens in de zoo van Amsterdam

De Amsterdamse dierentuin Artis heeft alvast een mooi programma voor haar 13e editie van de ZOOmeravonden met muzikale optredens van Max Meser, Town of Saints, Bells of Youth, a balladeer en Jungle by Night.

20160602 Artis ZOOmeravond180Het muzikale programma van de ZOOmeravonden in Artis werd onlangs bekend gemaakt: op de dertiende editie van dit evenement zijn optredens bij te wonen van Max Meser, Ian Fischer, El Pino & The Volunteers, a balladeer, Town of Saints, Douglas Firs, Jungle by Night, TenTemPiés, Bells of Youth, The Elementary Penguins en Rilan & The Bombardiers.
De muzikanten bestaan uit een mix van aanstormende talenten en artiesten die hun sporen al in de muziek hebben verdiend.

Omringd door Alpensteenbokken, vicuña’s en Chileense flamingo’s en de vele bomen, bloemen en planten, speelt iedere zaterdag een artiest om 19.00 uur in de Muziektent. Naast optredens zijn er overal in het Artis-park activiteiten voor jong en oud.

De ZOOmeravonden vinden elke zaterdag tot zonsondergang plaats in juni, juli en augustus.
Het volledige programma van de ZOOmeravonden is te vinden op www.artis.nl/zoomeravonden.

Iedere ZOOmeravond vertelt een deskundige spannende verhalen over Artis, aan de hand van een object uit de eigen collectie. Van een paradijsvogel en een meteoriet tot een pot met poep of een nijlpaardschedel.
Wat eet een stokstaartje eigenlijk? En lusten Aldabra reuzenschildpadden echt alles? De familierondleiding ‘wie lust wat’ loopt langs de eetbare tuin, en gaat over wat dieren in Artis lekker vinden. In de tuin staan meer dan 160 eetbare plantsoorten die door dierverzorgers geplukt worden voor dieren.

Het kinderprogramma start om 15.00 uur met verschillende activiteiten. Van een speurtocht of workshops dansen en tekenen tot een poppenkastvoorstelling. In het Planetarium sparen kinderen stempels voor hun ruimtepaspoort bij elkaar.

20160602 Artis ZOOmeravond640