featured_header_zoonews.jpg

Ocean Explorer in SeaWorld San Diego

Nieuwe beleving in 2017

Het is nog eventjes wachten maar in het voorjaar van 2017 mogen de bezoekers aan SeaWorld San Diego zich verheugen op een nieuwe attractie: Ocean Explorer.

20160217 SeaWorld180Met Ocean Explorer wil het Californische park de bezoekers op vijf verschillende manieren laten kennis maken met het leven in de oceaan. Het is dan ook een mengeling van avontuur, spanning, met wetenschap en edutainment.

Het meest avontuurlijke is natuurlijk de verkenning onder water in kleine duikboten die de bezoekers dichterbij het onderwaterleven zullen brengen. Maar Ocean Explorer is veel meer. Men wil laten zien hoe onderzoekers onder water te werk moeten gaan in hun missie om het onderwaterleven verder te helpen.
Bezoekers worden bovendien oog-in-oog gebracht met dieren die ze nog niet eerder in het park hebben kunnen ontdekken. Er is ook een speciale bassin met honderden spectaculaire en kleurrijke kwallen. Ook is er een groot aquarium voorzien waarin de reuzenkraak en andere tropische octopussen in hun habitat leven en rond bewegen. En er komt een wereld met de gigantisch grote Japanse spin-krabben.

“Ocean Explorer wordt de nieuwste attractie in SeaWorld San Diego, waarbij het meteen ons volgende hoofdstuk is om ervaringen voor onze bezoekers te creëren die belangrijk zijn voor hen, en die hen bij blijven.”, aldus Brian Morrow, de vice-president van theme park experience design in de SeaWorld parken. “Ocean Explorer toont onze voortdurende inspanningen aan die we onszelf opleggen om nieuwe en frisse ideeën om te zetten in attracties die beantwoorden aan entertainment, educatie en spanning, waar SeaWorld overigens ook voor staat.”

20160217 SeaWorld640

Bij de nieuwe attractie zijn er ook displays voorzien waar men op een verrijkende manier leert kennis maken met het ganse eco-systeem van de oceaan.
De werken beginnen in de zomer van 2016. Het nieuwe complex komt waar momenteel het Animal Connections gedeelte en de Circle of Flags gelokaliseerd zijn. Op het einde van de lente 2017 zou deze miljoenenattractie moeten klaar zijn voor opening.