featured_header_zoonews2.jpg

FEC en Aquarium voor Square Mall Rotterdam

Uitbreiding shopping center

Enkele maanden geleden werd bekend gemaakt dat de Rotterdam Square Mall in New York wordt overgenomen door ViaPort. Zij plannen om het shopping complex uit te breiden met een FEC en aquarium.

20150612 RotterdamMall180De overnemers van de Rotterdam Square Mall, het Turkse Viaport, hebben alvast een portefeuille van 10 miljoen dollar opzij gezet om een family entertainment center met aquarium-complex te bouwen, een weloverwogen investering om zo de bezoekers terug te lokken naar het shopping center.

“We zijn enorm entoesiast om te investeren in Rotterdam Square Mall. We zien een enorn potentieel in het complex.”, aldus Cemk Hayirlioglu, afgevaarde van ViaPort. “Het gebied biedt enorm veel groeimarge, het lijkt ons een ideale bestemming te zijn om te investeren. In het verleden hebben we reeds succesvol complexen zoals Rotterdam Square Mall onder handen genomen en getransformeerd in een succesvol bedrijf.”

Het aquarium zou alvast haaien gaan huisvesten, maar ook enkele unieke zeewater vissen, al is men nog niet concreet wat de bezoeker mag verwachten.

20150612 RotterdamMall640