Baby is een merrie

Vorige week heeft giraffe Hidaya een prachtige dochter ter wereld gebracht in de savannestal van Dierenpark Emmen. Het is het derde jong van Hidaya en moeder en kind maken het goed.

20150831 ZooEmmen giraf180Het girafje heeft al met succes pogingen ondernomen bij Hidaya te drinken. Het pas geboren girafje is een meisje, Omdat ze een merrie is, zal ze in de toekomst ook deel gaan uitmaken van de bewoners van de savanne in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

Al heel gauw mag ze al met de hele kudde giraffen de savanne op om kennis te maken met neushoorns, zebra’s, impala’s en alle andere savannebewoners.

Emmen bouwt aan de toekomst met het project Wildlands Adventure Zoo Emmen. In combinatie met het nieuwe theater zal de nieuwe zoo een grote impact hebben op de toeristische uitstraling van Emmen.
De bouw van Wildlands Adventure Zoo Emmen is ondertussen volop bezig. Er wordt hard gewerkt aan verschillende werelden waarin men op reis gaat. Zo zullen de bezoekers pelsrobben en ijsberen in het ijzige poolgebied Nortica kunnen ontdekken of avonturen beleven tussen de olifanten en apen in het tropisch oerwoud Jungola.
Het project belooft een unieke beleving voor bezoekers te worden!

20150831 ZooEmmen giraf640