featured_header_zoonews.jpg

Polar Ocean World open in 2017

Indrukwekkend maritiem park

In 2017 opent het prestigieuze Polar Ocean World in Shanghai. Het Chinese park is een ontwerp van het gerenommeerde bedrijf The Goddard Group.

20150122 PolarOceanWorld180Polar Ocean World maakt deel uit van een ambitieus plan van de stad Shanghai om het toerisme verder te laten boosten. Voor het uitwerken van het ontwerp werkt de Goddard Group samen met Haichang. Voor hen is het reeds het zevende maritieme themapark project in China.

Dit maritiem themapark belooft alvast bijzonder spectaculair te zijn. Zo zal er naast diverse zeezoogdierenverblijven en interactieve plaza’s ook ruimte zijn voor spectaculaire attracties (18 attracties in totaal), 13 exhibitiehallen, vier grootschalige cinema’s en een themahotel. Bovendien is er ook ruimte voor commerciële faciliteiten. Dit alles komt op een oppervlakte van bijna 300.000 m2.

Taylor Jeffs, directeur van de ontwerpafdeling binnen de Goddard Group licht alvast het project verder toe: “We zijn heel druk bezig geweest om attracties uit te werken die origineel zijn en uniek voor China. We proberen om attracties, theaters, gebouwen en arena’s bij elkaar te brengen op een manier dat dit niemand onberoerd laat. De bedoeling is om de bezoekers van de ene verbazing in de andere te laten vallen. Bovendien zoeken we een manier om de bezoeker te laten verbonden voelen met de natuur en haar bewoners, op een manier dat een bezoekje aan het park garant staat voor herinneringen die een leven lang worden meegedragen.”

20150122 PolarOceanWorld640