featured_header_zoonews.jpg

DinoAdventures in Amersfoort

Hoogtepunt met Dinoflight

In het Nederlandse Dierenpark Amersfoort kunnen de kids tijdens de Nederlandse herfstvakantie zich uitleven bij DinoAdventures. Je weet nooit wat er gebeurt…

20141016-Dino-Amersfoort180Alleen deze herfstvakantie is DinoPark Amersfoort twee weken lang het decor van DinoAdventures. Vrij door het DinoPark dwalen en de vele dinosoorten rustig bekijken zit er tijdens deze weken niet in, veel te gevaarlijk! Begeleid door een Dinoranger kunnen de kinderen mee op DinoAdventure.

Dit programma is niet geschikt voor bangeriken. De durvers stappen in de legertruck om zo de expeditie aan te vatten: er schijnt namelijk iets aan de hand te zijn in het DinoPark en iedereen staat op scherp. De Dinorangers kunnen alle hulp gebruiken. Het wordt een race tegen de klok met klimmen, tijgeren, crossen, griezelen en vliegen.

Tijdens het weekend van 17, 18 en 19 oktober wordt bovendien een nieuw hoogtepunt bereikt: dinofans gaan met de Dinoflight maar liefst veertig meter de lucht in om de verloren dino op te sporen!
Dinosauriërs zijn erg populair onder kinderen en daarom pakt het dierenpark groots uit tijdens deze (Nederlandse) herfstvakantie.
“Dino’s spreken tot de verbeelding en bijna ieder kind heeft een dinofase”, vertelt projectleider Josephine Faber. “Zeven jaar geleden hebben wij ruim zeventig levensgrote dinosauriërs in ons bos geplaatst en sindsdien is het DinoPark ongekend populair bij kinderen uit heel Nederland.”

20141016-Dino-Amersfoort640

Bezoekers die de DinoAdventures te spannend vinden, kunnen zich vermaken op het Dinoplein. Hier kunnen kinderen als een echte archeoloog graven naar fossielen, klauteren op de klimdino’s en een dinoselfie maken in DinoPark Amersfoort. Ook een bezoekje aan de Dinoshop behoort tot de mogelijkheden.