Nieuwe show in Boudewijn Seapark

Sinds 9 mei 2013 kunnen de bezoekers aan Boudewijn Seapark genieten van een nieuwe dolfijnenshow ter ere van hun 50e verjaardag: Dolphin Bay Adventure. 

2013-08-BSP-Dolphin180Het betreft hier om een volledig nieuwe dolfijnenshow! Het dolfinarium werd in een volledig nieuw kleedje gestoken. Zowel decor, muziek, de show én de kostuums werden helemaal vernieuwd. Een doek van maar liefst 40 meter breed op 8 meter hoog stelt een vredige, natuurlijke baai voor waar enkel dolfijnen wonen.
Kers op de taart van deze nieuwe show, is de muziek. Boudewijn Seapark kon hiervoor rekenen op de professionele hulp van Miguel Wiels en Peter Gillis. Zij componeerden prachtige, dromerige muziek die perfect bij het verhaal van de nieuwe show past. Het verhaal zelf werd ingesproken door Kathleen (ex-K3).

"Bij iedere show zal iemand uit het publiek gehaald worden en in een bootje tussen de dolfijnen mogen varen", zegt Geertrui Quaghebeur, commercieel manager van het park. “Een unieke ontmoeting die het kind zeker zal bijblijven!”.

De dolfijnen en de trainers beleven een avontuur in deze Dolphin Bay dat niemand onbewogen zal laten. De dolfijnen brengen nieuwe, spectaculaire sprongen, én helpen mee om het publiek een boodschap te geven: afval hoort niet in de oceaan maar in de vuilbak! Té veel dieren sterven in de zee omdat ze plastic of ander afval inslikken, en zo sterven.
Dankzij het aquarama, de grote ruiten in het bassin, kan men als bezoeker het dolfijn avontuur zowel boven als onder water beleven!
   

2013-08-BSP-Dolphin420