featured_header_zoonews2.jpg

3D Experience voor Dierenpark Emmen

Dierenwereld op een nieuwe manier ontdekken

Het Nederlandse Jora Entertainment heeft voor Dierenpark Emmen een nieuwe attractie ontwikkeld: de 3D Animal Experience. In deze experience wandelt de bezoeker door de dierenwereld. Maar niet zomaar de gewone dierenwereld, door het gebruik van speciale effecten komt de dierenwereld op een compleet andere nieuwe manier tot leven. 

2013-05-Jora-Emmen-180Deze 3D walk through experience is de allereerste van zijn soort in Nederland. Het concept is bedacht door John Ruisch de creative director van Jora Entertainment. “Deze walkthrough experience is leuk voor mensen van 4 tot 80 jaar oud, door middel van technieken spelen we met de waarneming van de gasten wat leidt tot een beleving vol van plezier en verrassing”

Animal Experience is een wereld op zich. Een wereld in 3D vol effecten, kleuren, geuren en geluiden. Een wereld waar je actief doorheen moet lopen en waar je ogen, oren en handen tekort komt! Ontdek een prachtige bloementuin, heel veel vlinders, de tempel met een Bengaalse tijger en andere bewoners. Stap in de spannende draaikolk. Dwaal door grotten, mangrove bossen, de onderwaterwereld, en ontmoet nog veel meer bijzonders. 
Al wandelend legt de bezoeker een tocht af door een bijzondere dierenwereld. Jora Entertainment, gekend vanwege haar bijzondere entertainment concepten, heeft samen met het park gekeken hoe de bezoekers nog meer kunnen beleven in het park naast de prachtige dieren die er al zijn.
De decor omgeving waarin de gast wordt ondergedompeld in een andere wereld is volledig gebouwd door Jora Vision in Rijnsburg het zusterbedrijf van Jora Entertainment.
   

2013-05-Jora-Emmen-420