Resorts World Sentosa opent oceanarium binnenkort

Eén van ‘s werelds grootste oceanariums zal op 7 december openen in Signapore als deel van Resorts World Sentosa, kortweg RWS.

2012-10-Sentosa-Island180Het park waarin het maritieme leven centraal staat, zal meer dan 100,000 zeediertjes tellen, ongeveer 800 verschillende soorten, en dat in meer dan 60 miljoen liter water! Het is dan ook nogal vrij logisch dat dit maritieme park één van de grootste ter wereld zal zijn. Het oceanarium zal bestaan uit twee verschillende parken, eentje waar de bezoekers nat kunnen worden en eentje waar de bezoekers droog zullen blijven. Adventure Cove Waterpark zal het enige locale waterpark zijn, waar gebruik wordt gemaakt van echt onderwaterleven, terwijl Southeast Asia Aquarium één van ‘s werelds grootste aquaria zal zijn, met vele exotische diersoorten zoals de manta rog of de hamerhaai.

RWS is Singapore's eerste geïntegreerde vrijetijdsresort. Het bevindt zich op het eiland Sentosa en is 49 hectares groot. Het resort opende in januari 2010 en trok in die tijd al meer dan 30 miljoen bezoekers aan. Het meest bekende park in het resort is het Universal Studios thema park, maar daarnaast zijn e rook nog Maritime Experiential Museum, een casino, zes hotels, Resorts World Convention Centre, verschillende (sterren) restaurants, een speciale wellness en een shopping center.
   

2012-10-AdventureCoveWaterpark