featured_header_zoonews2.jpg

Mystic Aquarium presenteert Titanic - 12,450 Feet Below

2012-04-Titanic

Ontdekker van de wrakstukken van Titanic, Dr. Robert Ballard, en voormalig senior Disney Imagineer, Tim Delaney, hebben de handen in elkaar geslagen om een indrukwekkende tentoonstelling over Titanic tot leven te wekken.

 

Tentoonstelling over ‘s werelds grootste scheepsramp

Afgelopen week mochten de bezoekers reeds proeven van de tentoonstelling. Honderd jaar geleden zonk ’s werelds meest prestigieuze schip toen het op weg was naar New York. Deze tentoonstelling is het resultaat van een unieke samenwerking tussen één van ’s werelds beroemdste oceanografen, Dr. Robert Ballard, voorzitter van Sea Research Foundation's Institute for Exploration en expeditieleider naar de wrakstukken van de gezonken Titanic, en Tim Delaney, voormalig senior Walt Disney Imagineering ontwerper en nu hoofd van de firma Tim J. Delaney Design. Titanic - 12,450 Feet Below wordt gepresenteerd en ondersteund door United Technologies Corporation.

Dr. Stephen M. Coan, Sea Research Foundation, heeft alvast de tentoonstelling als een unieke beleving omschreven, die de mensen de kans geeft om het verhaal van de Titanic te ontdekken via de ogen van één van de beste ontdekkingsreizigers van deze wereld.