featured_header_zoonews2.jpg

Zoo of love, elke zaterdag om 20u10 op Eén

2012-04-Zoo-of-love

10 uiteenlopende duo’s worden in beeld gebracht in "Zoo of Love". De grenzeloze liefde voor elkaar en voor de dieren voert hen naar alle hoeken van de wereld. Naar de natuurlijke leefwereld van ‘hun’ dier, en het conservatieproject dat ZOO en Planckendael er steunen.

 

Nieuwe TV-reeks start zaterdag 7 april

2012-04-Zoooflove-nieuwsJo en Patrick, juist getrouwd en abonnee van ZOO en Planckendael, bijten de spits af in de tv-reeks ZOO OF LOVE. Zij trokken het oerwoud van Kameroen in, op zoek naar gorillasporen. Of ze er ook één tegen het lijf liepen? Dat ontdek je in de eerste aflevering.

Naast 10 verschillende duo's worden ook 10 diersoorten in beeld gebracht, allen sterk bedreigd in hun voortbestaan. Voor elk van deze ‘ambassadedieren’ werken ZOO Antwerpen en Planckendael actief mee aan grensverleggende conservatieprojecten.
ZOO OF LOVE neemt je mee de wereld rond.

Op Ketnet van maandag tot donderdag om 18u40, op zaterdag en zondag om 9u45 kan men dan weer de Zoo Reporters begroeten. Elke week nemen ze een ZOO OF LOVE dier onder de loep.
Deze week verdiept spraakwaterval Pommelien zich in de ‘bonobologie’ en zoekt ze uit wat het verschil is tussen aap en mensaap. Robbe reist terug in de tijd en leert dat zelfs de grootste aap ooit een aapje was.