featured_header_zoonews.jpg

Dolfinarium biedt educatieve dag tijdens onderwijsstaking

2012-03-DolfinariumHarderw

Het Dolfinarium in Harderwijk opent op dinsdag 6 maart haar deuren voor alle kinderen die vanwege de onderwijsstaking in Nederland niet naar school kunnen. Op deze manier wil het park de schoolgaande jeugd toch een nuttige dag bieden op de dag dat hun leraren staken.

 

Speciale openstelling op 6 maart

Schoolgaande kinderen kunnen samen met een eventuele begeleider voor een speciale prijs van € 12,50 per persoon naar binnen. Normaal kost een entreekaartje voor het Dolfinarium € 25,50.
“Naast onze reguliere educatieve voorstellingen die onze gasten ervaren willen we op 6 maart via een speciale presentatie bij onze dolfijnen iets extra’s bieden aan de schooljeugd. Tijdens de presentatie in DolfijndoMijn leggen we uit hoe verzorger en dolfijn vanuit vertrouwen en respect een hechte band met elkaar opbouwen,” legt directeur Marten Foppen uit.  

 
Speciale openingsdag

Het Dolfinarium gaat dinsdag speciaal open voor de schoolkinderen. In maart is het park namelijk alleen geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.

Vanaf 1 april kunnen bezoeker weer 7 dagen per week terecht in het zeezoogdierenpark. Het park is dinsdag 6 maart geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.