2012-01-LePal

Enkele jaren geleden rezen er fantastische pretparkprojecten uit de grond in de Verenigde Arabische emiraten, met zeer ambitieuze themaparken die hun gelijke niet zouden kennen. Anno 2011 is gebleken dat de realiteit helemaal anders is...

 

Frans park blijft investeren

In La Jungle des Grandes Fauves d’Asie (de jungle van de grote katten uit Azië) zal men diverse katachtige roofdieren kunnen ontmoeten, zoals de Indische leeuwen of de Bengaalse tijger. Bovendien kondigt men ook enkele unieke katten aan al werd nog niet bekend gemaakt over welke diertjes het effectief zal gaan.
Het dierencomplex zal gethematiseerd zijn om zo de verblijven dicht te laten aanleunen bij de natuurlijke omgeving van de dieren. Bovendien zullen de bezoekers heel dicht bij de dieren kunnen komen, enkel gescheiden door een glazen wand.

Door de investeringen van de afgelopen jaren, waaronder King Kong (zoals in Bobbejaanland) en Twist (de Mack spinning coaster), voldeed het inkomsgedeelte van het park niet meer. Meteen na het afgelopen seizoen ging die zone tegen de vlakte om plaats te maken voor vernieuwde kassa’s, een toiletgebouw en de kaartjescontrole. Het geheel zal moderner aanvoelen en beter aansluiten bij het park.

Op 7 april zal het park heropenen. Meer foto’s van de constructiewerken zijn op Facebook te volgen...