featured_header_zoonews2.jpg

Spetter en het magische avontuur in Harderwijk

2011-06-Dolfinarium-spetter

“Spetter en het magische avontuur” is de nieuwe theatershow van het Dolfinarium in Harderwijk die zaterdag 02 juli in première gaat. Spetter is de bekendste dolfijn van het Dolfinarium. Na twee televisie series en zijn eigen website is er nu ook een theaterproductie die over hem gaat.

Dolfinarium presenteert nieuwe theatershow

“Spetter en het magische avontuur” is de nieuwe theatershow van het Dolfinarium in Harderwijk die zaterdag 02 juli in première gaat. Nog niet eerder is een productie in deze vorm gepresenteerd in Nederland.

Spetter is de bekendste dolfijn van het Dolfinarium. Na twee televisie series en zijn eigen website is er nu ook een theaterproductie die over hem gaat. Spetter is daarmee wereldwijd de eerste dolfijn met een eigen theatershow.

“Spetter en het magische avontuur” is een combinatie van drie factoren die de theatershow bijzonder maakt: de productie brengt Black light effecten, illusie en een spannende verhaallijn tesamen. Black light is de kunstvorm die zich kenmerkt door fluorescerende effecten in een donkere ruimte. In het Dolfinarium gaat deze artistieke vorm samen met illusie en een verhaal over dolfijn Spetter en zijn vrienden.

“Spetter en het magische avontuur” is een co productie van het Dolfinarium en de bekende illusionist Ger Copper. De oud wereldkampioen toveren reisde in de afgelopen decennia de hele wereld over en is een begrip op het gebied van Black light en illusie. Hij heeft zijn kennis en ervaring gedeeld met het Dolfinarium. “Spetter en het magische avontuur” is dagelijks meerdere keren te zien in een speciaal theater. In totaal werken er 15 professionele acteurs mee.