featured_header_zoonews.jpg

Zoo en Planckendael verrassen de mensen bij aanvang van de lente

2011-03-Lente

Maandag start de lente. Veel mensen voelen dan de kriebeltjes van de eerste zonnestralen en de natuur die ontwaakt. Ook voor de dieren uit Zoo Antwerpen en Planckendael geldt dit: de dieren ontwaken dan ook, sommigen zelfs heel luidruchtig.

Lentegevoel in Zoo en Planckendael

Vandaag start de lente. Veel mensen voelen dan de kriebeltjes van de eerste zonnestralen en de natuur die ontwaakt. Ook voor de dieren uit Zoo Antwerpen en Planckendael geldt dit: de dieren ontwaken dan ook, sommigen zelfs heel luidruchtig. 

’s Morgens vroeg zetten siamangs, leeuwen, tijgers, gibbons, olifanten, kookaburra’s en ara’s hun kelen open met een bijzondere boodschap en zijn tot ver buiten de Zoo en Planckendael te beluisteren. Het is een heerlijk geluid, magisch vaak ook. Daarom zullen Zoo Antwerpen en Planckendael op maandagochtend, 21 maart tussen 7u en 9u30, de steden Mechelen en Antwerpen verrassen, onder meer in het Centraal Station, de Groenplaats,...
Op die manier wil men de inwoners laten meegenieten van dit magische moment van de dag…

Abonnees van Zoo Antwerpen en Planckendael mogen trouwens een uurtje vroeger de parken in. Het is meteen de start van een nieuw seizoen. Net als andere jaren zijn er aan het (gezins)abonnement van Zoo Antwerpen weer bijzonder veel voordelen mee verbonden. Gratis toegang tot meerdere dierenparken, en serieuze kortingen in andere leuke (pret)parken. Een volledig overzicht is terug te vinden op de officiële website van de Zoo.