Een woordje over Zoo.be

De zooliefhebber zal al gemerkt hebben dat Zoo.be wekelijks aangroeit. Uiteraard is het een uitdaging voor ons om bijzonder compleet te worden. Suggesties en tips zijn altijd welkom, via Facebook, e-mail,... u kunt zelfs in de website reageren op artikels.
Het doel van Zoo.be is om de mensen informatie te verschaffen over diverse dieren en dierenparken. Die dierenparken kunnen klassieke zoo's zijn, maar ook aquaria, dolfinaria, safari-parken, wildparken,... Zo kunnen mensen een dagje uit plannen, of kijken wat er op de vakantiebestemming allemaal te beleven valt.
Er zijn zoveel prachtige parken over de ganse wereld. Ze allemaal bespreken zou een beetje te ambitieus zijn, maar the sky is the limit...

Veel surfgenot alvast.


Patrick & Veerle Joossens

Duitse Dierenparken

 

Duitsland telt verschillende dierenparken, gaande van de klassieke zoo tot wildparken, safariparken, dolfinaria, enz..., Graag willen wij hier een overzicht bieden van alle Duitse dierenparken.

Dierentuinen in Nederland

In Nederland zijn er verschillende dierenparken, gaande van een klassieke zoo tot een safaripark, een dolfinarium,... We beginnen alvast met enkele parken en zullen deze lijst verder uitbreiden.

 

Overzicht van Europese wild- en dierenparken en hun locatie

 

Europa telt enkele dierenparken, die echt wel de moeite waard zijn, gaande van de klassieke zoo tot wildparken, een safaripark, een dolfinarium enzomeer.  We bieden overzicht met de locaties van alle Europese dierenparken die we bezochten en bespraken op Zoo.be.

 

Dierentuinen in België

België telt toch wel enkele dierenparken, gaande van de klassieke zoo tot wildparken, een safaripark, een dolfinarium, enz..., Graag willen wij hier een overzicht bieden van alle Belgische dierenparken.