Serengeti-Park

Serengeti-Park Hodenhagen

  Am Safaripark 1
  29693 Hodenhagen
  DUITSLAND
  Tel. +49 (0)51 649 79 90
  http://www.serengeti-park.de 
  

Classificatie zoo

  Safari-park / pretpark

Het Duitse safaripark Serengeti-Park combineert het avontuurlijke van een safari-expeditie met enkele leuke pretparkattracties. Het park is onderverdeeld in vier grote gebieden: het dierengedeelte Tierland, de verschillende apenverblijven Affenland, twee pretparkgedeeltes Freizeitland en Wasserland!

In Animal Land kun je de keuze maken om de dieren te bewonderen: je waagt je kans in je eigen wagen of je verkiest een ritje in de safaribus, waar een gids je meer verteld over de dieren. Meer dan 1000 exotische diersoorten tref je hier aan op het 165 ha safarigebied. Tijdens het 10 km lange traject van de Afrika-safari, ontmoet je giraffen, witte neushoorns, luipaarden, leeuwen, antilopen, kangoeroes, apen,... Maar ook één van Duitslands grootste olifantenkolonies kan men hier aantreffen. Zeer sensationeel zijn de witte tijgers. Dit alles is zo mooi dat je zonder twijfel onder de indruk zult zijn. Ook zijn prachtige foto's gegarandeerd.
Hilarisch en avontuurlijk is de jungle-safari: een speciale safaritocht, die men toch wel uniek kan noemen voor Europa, met naast een tocht langsheen de safari, ook een duik in de jungle, met enkele special effecten.

Affenland is het apengedeelte van Serengeti-Park: 20 verschillende soorten kun je hier ontdekken en bij enkele apensoorten is er zelfs geen barrière tussen mens en dier. Hier krijg je de kans om oog in oog te komen te staan met enkele primaten. Voor de kinderen tot 8 jaar is er trouwens ook nog de apenjungle. Mis zeker niet de Amboseli-Gorilla en de Chimpansees, die tweemaal per dag gevoed worden.