Communiefeest / Lentefeest in Olmense Zoo

Bufetten, barbecue of gewoon aperitieven...

Ben je als ouder op zoek naar een minder voor de hand liggende locatie voor een communiefeest of lentefeest, om die dag net iets anders te maken dan een traditioneel familiefeest, dan moet je zeker en vast eens de mogelijkheden van de Olmense Zoo bekijken.

2014-02-09-CommunieOlmenseZoo180Het dierenpark in het hartje van de Kempen biedt immers een enorme waaier aan mogelijkheden om een saai communiefeest om te toveren in een bijzonder fijne ervaring in een toch wel exotisch kader, zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook is er voor iedere portemonnee wel een formule te vinden om de dag zo uitgebreid mogelijk of eerder beperkt te houden.

Vanaf reeds 25 personen biedt de Olmense Zoo één van haar feestzalen aan. Voor grotere groepen hebben ze zelfs interessante formules in petto.
Behalve een leuk, ontspannend dagje weg in het dierenpark op ontdekking bij de dieren of spelend in het park, is er uiteraard ook oog om van de communiemaaltijd een waar festijn te maken. In de brochure van de Olmense Zoo is er een waaier aan menu’s, buffetten en barbecues (vanaf 50 personen) te ontdekken, met mogelijkheden om uit te breiden met heerlijke aperitiefkeuzes, hapjes, dessertjes en nog veel meer. Via de brochure is het overigens eenvoudig om het ganse gebeuren samen te stellen, aangepast aan uw eigen smaak en budget. Door de diverse mogelijkheden die de Olmense Zoo aanbiedt, wordt het mogelijk wel een moeilijke keuze.
Uiteraard is de brochure een leidraad, en staat het park open om te luisteren naar uw eigen suggesties. De Olmense Zoo zoekt graag samen met u naar een geschikte formule om die feestelijke dag compleet te maken.

2014-02-09-CommunieOlmenseZoo420

Laat ons uitgewerkt voorbeeldje geven.
Stel je organiseert een communiefeest met 30 volwassenen (waarbij tien 60+ers) en 20 kinderen (van 3 t/m 11 jaar). Je kiest voor een gezellig aperitief vooraf en daarna een gezellige luxe-barbecue, met alle drank inbegrepen. Dan heb je een origineel feestje met alles erop en eraan, voor een prijs om en bij de 2800 Euro! In onze berekening hebben we vooral aan de “luxe” gedacht voor die dag, uiteraard zijn er goedkopere pakketten mogelijk die zeker en vast zullen voldoen aan uw wensen.

De brochures zijn te downloaden op:
http://www.olmensezoo.be/cms/Downloads/Documenten/Feestbrochure_NL_LQ.pdf