Spaans toppark viert eerste White Night

Op zaterdag 30 juni organiseert het Spaanse PortAventura de White Night, een feest waarbij het vakantieresort het zomerseizoen wil verwelkomen. Het evenement begint om 22u00 en eindigt in de vroege uurtjes om 4u00. Topattracties zoals de nieuwe hypercoaster Shambhala (tevens Europa’s hoogste achtbaan), de mythische Dragon Kahn, Hurakan Condor en Furious Baco zullen de ganse nacht open zijn.

2012-06-portaventura-whitenight180Het programma omvat maar liefst 70 spektakels die verspreid over het park worden gehouden, elk aangepast aan één van de 6 themagebieden. Zo zijn er onder meer Music Generation, Saloon, Noches de fuego en Tahití, La Ira del Hurakan Condor, Shaolin de Shambhala, Templo del fuego, Bang Bang West, FiestAventura, Piromusical del Lago, en nog veel meer... Er zullen verschillende mobiele acts zijn, muzikale optredens, en zelfs een heuse schuimparty!

Mensen die die dag reeds in het park zijn, moeten geen nieuw ticket kopen. Mensen die na 22u00 binnenkomen, kunnen aan 15 Euro pp een ticketje aanschaffen. Jongeren en senioren betalen slechts 12 Euro. Een groot deel van de winkels en restaurants zullen ook opengesteld blijven.

Met dit feest wordt het hoogseizoen ingezet. Tijdens de zomer is het park dan van 10u00 tot en met middernacht geopend, waarbij de dag wordt afgesloten met het legendarische Fiestaventura.
 

2012-06-portaventura-whitenight420
  

logo KristofHolidaysPortAventura ligt nabij Salou en Tarragonna aan de Costa Daurada. Het park heeft een heus resort met verschillende overnachtingsmogelijkheden.