Parque WarnerParque Warner opende in 2002 veelbelovend als Warner Bros Movieworld Madrid, met enkele fantastische achtbanen, waterbanen en een bijzonder sterk uitgewerkt filmthema, met spetterende actieshows.Parque Warner Madrid

Classificatie

  • Themapark

Inkom-tarieven

  • volwassene: 38,5 Euro
    kind (0,9m - 1,2m): 29,5 Euro
  • abonnement: 88 Euro

Bookings_Madrid

Parken in de buurt

  • Parque de Atracciones Madrid (25 km)

Routeplanner

Anno 2010 heeft het park weinig progressiemarge geboekt, en wisselde het park al enkele malen van eigenaar, maar ondanks dit alles, blijft het Madrileense pretpark zonder twijfel één van de betere parken in Europa.

Het park heeft zes achtbanen om de bezoeker aangenaam te verrassen. De meest unieke voor Europa is ongetwijfeld Stunt Fall, een bijzonder hoge omgekeerde Boomerang Coaster, met vertikale lift-secties, in het jargon een Giant Inverted Boomerang genoemd. Naast deze hoogvlieger heeft het park met Superman / la Atracción de Acero de eerste floorless coaster van Europa neergezet (in Tivoli Gardens staat er met Daemonen een kleinere broer). Deze B&M achtbaan heeft zeven inversies en heeft een imponerende layout. Iets bescheidener is Batman la Fuga, een klassieke B&M inverted coaster met vijf inversies. Veel aandacht krijgt ook Coaster Express, in een vorig leven nog Wild Wild West. Deze houten achtbaan in het westerngedeelte krijgt de trieste eer om geklasseerd te worden als één van de minst goede houten achtbanen op deze planeet, wat toch jammer is. Voor de kinderen zijn er nog twee leuke kinderachtbanen. In de Spaanse hitte zijn de waterattracties absolute afkoelers, al lopen de wachtrijen hier wel hoog op. Nadeel is dat deze attracties een drijfnatte finale kennen. U bent gewaarschuwd.

Naast al dit attractiegeweld zijn er nog andere intense attracties, zoals de immense drie-torige Riddler's Revenge en de simulatorattractie Batman Night Flight. Daarnaast kunnen de kinderen zich volop uitleven in Looney Tunes land, of bij Scooby Doo.
Bovendien zijn de shows bijzonder leuk.

Het park is ideaal combineerbaar met een bezoek aan Madrid als city-trip.