Nieuw evenement

Vanaf zondag 2 april openen de poorten van Kinderpretpark Julianatoren opnieuw, en dit met een nieuw evenement: 'Het Grote Lentefestijn'.

Het Nederlandse kinderpretpark nabij Apeldoorn wordt omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld in de periode van 2 april tot en met 30 juni 2023. Tijdens Het Grote Lentefestijn biedt het pretpark haar bezoekers een scala aan nieuwe shows. De bezoekers kunnen thuis al genieten van de lente met een nieuwe YouTube-serie ‘LenteTV’.

20230322 JulianaToren1200800 1

Kinderpretpark Julianatoren staat in vol lente-ornaat. De bezoekers kunnen genieten van de levendige kleuren, vreugde en mooie bloemen.
De Julianatoren-karakters Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia hebben hun beste voorjaars kostuum aangetrokken en staan te popelen van ongeduld om iedereen weer te verwelkomen. 

"De lentezon begint te schijnen, het wordt warmer en alle bloemen beginnen te bloeien. Allemaal ingrediënten voor nieuwe lenteshows", aldus de directeur van het pretpark, Jeroen Buter. "Het programma van Kinderpretpark Julianatoren staat er dan ook bomvol mee. Bij de nieuwe theatershow 'Jul & Julia en de Lentekriebels' vliegen de lentevlinders letterlijk en figuurlijk in het rond. De theatershow is interactief en geschikt voor families met jonge kinderen."
Buter vervolgt: "Bij de parkshow ‘Jul’s Bijenfestijn’ kunnen kinderen meezingen en dansen met de bijen. De show is een plezierig en educatief avontuur waarbij kinderen leren over het belang van bijen in onze natuur. Lente vibes kunnen worden opgepikt bij Julia’s Bloemenfeest. Julia neemt de kinderen mee op een interactieve en vrolijke reis waarbij ze kunnen meezingen en dansen met Julia’s Bloemenlied. Na de shows staan de Julianatoren-karakters voor de bezoekers klaar voor een mooi fotomoment".

20230322 JulianaToren1200800 2

Julianatoren-karakters Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger verzorgen het laatste lentenieuws in het park middels de YouTube-serie ‘LenteTV’.
"LenteTV tovert zeker een lach op je gezicht. Het zit vol hilarische, leerzame en hartverwarmende momenten", vertelt Jeroen Buter. "Vanaf 23 maart kijk je elke donderdag mee naar een nieuwe aflevering op ons YouTube kanaal."

Info en foto's: Kinderpretpark Julianatoren