Magisch winteravontuur

Nog tot en met 7 januari 2023 kunnen de bezoekers genieten van een magisch winteravontuur tijdens ‘Night of the Jungle’. In deze winterse periode is Junglepark De Orchideeën Hoeve geopend tot 20u00. 

20230103 Junglehoeve1200800 1

Night of the Jungle biedt een unieke ervaring volgens de Orchideeën Hoeve. Tijdens deze exclusieve dagen wordt het hele park verlicht met duizenden lampjes en spectaculaire lichteffecten en ontstaan er tal van nieuwe avonturen zodra de schemer valt.

"Door het park zowel overdag als in het donker te bezoeken beleef je twee uitjes in één!", vertelt mede-eigenaar Thomas Maarssen. "Naarmate de schemer valt zul je zien, maar ook voelen en beleven dat het park verandert. Terwijl de eerste dieren zich terugtrekken in het nachtverblijf, nemen duizenden kleurrijke lampjes het park over en barst het magische avondleven los".

De Orchideeën Hoeve adviseert bezoekers om op tijd te komen.
"Zo pak je alle highlights mee en kun je eerst volop genieten van onder andere aapjes, stokstaartjes en vlinders die vooral overdag actief zijn", licht Thomas toe.

20230103 Junglehoeve1200800 2

Vanaf 15u30 geeft de djembeworkshop een swingende start aan het avondprogramma en worden bezoekers onder meer getrakteerd op bijzondere ontmoetingen, de familieshow ‘CoCo Nuts’ en Caribische livemuziek in de ‘Zwevende’ Bloementuin.
Kijk voor het volledige programma op www.orchideeenhoeve.nl.

Info en foto's: Junglepark De Orchideeën Hoeve