Gator Spot in Orlando

Fun Spot America en Gatorland slaan handen in elkaar

Vorige week werden de werken gestart aan Gator Spot, een nieuw deel van Fun Spot America dat tot stand kwam dankzij een samenwerking met Gatorland.

20150122 GatorSpot180Gator Spot maakt deel uit van alweer een nieuwe uitbreiding van Fun Spot America, het park dat aan International Drive in Orlando ligt. Alligators en krokodillen zijn nu de nieuwe publiekstrekker in een groots verblijf dat 1 miljoen Euro kostte. Opvallend wordt het complex met enkele witte alligators, die eerder zeldzaam zijn. Binnen twee maanden zouden de bouwwerken moeten voltooid zijn.

John Arie Jr, de COO van Fun Spot America is alvast in de wolken: “We zijn uitermate verheugd om samen te werken met Gatorland, zeker omwille van hun geschiedenis en achtergrond hier in Orlando. Het wordt een unieke beleving voor onze bezoekers.”
Gator Spot zal toegankelijk zijn aan de prijs van 6 Dollar.

Fun Spot America investeert ook in een nieuwe spectaculaire attractive van het Amerikaanse bedrijf S&S, een Swing Ride genaamd Space Invader. Het park is op korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in Orlando.

20150122 GatorSpot640