Vierde themahotel voor Universal Orlando

Cabana Beach Resort open in 2014

Universal Studios Orlando resort in de Amerikaanse staat Florida is ondertussen begonnen aan de bouw van haar vierde resorthotel, Cabana Beach Resort. Het nieuwe mega-hotel zou in 2014 de deuren al openen voor het publiek.

2013-01-UniversalOrlando-Hotel180Met een capaciteit van 1800 kamers zal het nieuwe hotel meteen ook het grootste Universal-hotel worden in Orlando. De andere hotels zijn: Portofino Bay Hotel, Hard Rock Hotel en Royal Pacific Resort. Ze worden allemaal gerund door de groep Loews Hotels & Resorts.
In het nieuwe hotel zullen maar liefst 900 familie-suites zijn, die tot zes gezinsleden kunnen bezet worden. Daarnaast zijn er ook 900 standaardkamers.

Het nieuwe hotel wordt gebouwd in het gebied van Universal Orlando Resort, dat met het Universal Studios Park en Universal’s Islands of Adventures twee absolute must-visit parken heeft. Beide parken bieden wereldse attracties aan zoals the Amazing Adventures of Spiderman, the Revenge of the Mummy en The Incredible Hulk om er maar enkele te noemen. Sinds enkele jaren is met de komst van the Wizarding World of Harry Potter het bezoekersaantal spectaculair toegenomen. Met nog meer Harry Potter geweld in de planning komen de extra kamers zeker en vast van pas.
   

2013-01-UniversalOrlando-Hotel420