Test run van Despicable me in Universal Studios

 

Nieuwe 3D-beleving opent binnenkort

2012-06-universal-despicable-me180Afgelopen weekend konden de bezoekers aan Universal Studios in Orlando genieten van een technische repetitie van de nieuwste attractie Despicable Me Minion Mayhem. Gedurende een beperkt aantal uurtjes konden de gasten genieten van een try-out van deze attractie, gebaseerd op de ‘Despicable me’ animatiefilm.

Het park heeft geen officiële openingsdatum geprikt, er wordt wel geadverteerd dat de opening voor binnenkort zal zijn, tijdens het zomerseizoen. De try-out kon alvast op veel enthousiasme rekenen, met lange wachtrijen tot gevolg.

De attractie bevindt zich nabij de inkom en vervangt Jimmy Neutron’s NickToon Blast. Het betreft een nieuw 3D-avontuur, met beweegbare banken en enkele effectjes, waarbij de bezoekers gerekruteerd worden door Gru (met de stem van acteur Steve Carrell) om minions te worden (de gele werknemers van Gru). Men wordt opgeleid door de drie dochters van Gru.
Bij de uitgang volgt nog een kleine dance party, geleid door een minion-karakter. De gasten zien zichzelf op een groot scherm geprojecteerd waar men danst op de tonen van “Boogie Fever”.
  

2012-06-universal-despicable-me420