2012-03-FunSpot

Fun Spot America, gelegen op International Drive in Orlando, heeft goedkeuring gekregen voor de uitbreiding van het park, tot driemaal de huidige oppervlakte. Daarop komt een waterpark, een houten achtbaan, een hangende stalen achtbaan en verschillende andere attracties...

 

Twee achtbanen voor Fun Spot America

Het nieuwe gebied zal de thuishaven worden van twee nieuwe achtbanen, enkele attracties en een waterparkgedeelte.
De grootste toevoeging, naast het waterpark, wordt een houten GCI-coaster, de eerste in Orlando, toch een pretparkenmekka, en slechts de derde in gans Florida. Met een hoogte van 30 meter zal deze mid-sized achtbaan de bezoekers langs de grenzen van het park brengen in een zogenaamde out-and-back L-layout. Benieuwd hoe GCI dit omzet, vermits twister layouts toch wel hun kenmerk zijn.

Naast deze houten achtbaan, die zeker en vast het nodige publiek zal aantrekken, zal het park verschillende attracties toevoegen, klassiekers die worden opgeknapt en die geliefd zijn bij de fans. Ondertussen werden de plannen goedgekeurd. Naast de houten achtbaan zal er in de eerste fase ook een Screamin' Swing attractie worden toegevoegd en een subbeldek paardenmolen. Deze zouden tegen februari 2013 moeten openen.
De tweede fase is drie maanden later waar een waterpark en een SkyCoaster zullen geopend worden.

In 2014 zou een suspended roller coaster worden toegevoegd (zoals bvb. Dreamcatcher in Bobbejaanland) en ook een Windseeker swing tower.
 

2012-03-FunSpot-Nieuws