Shuttle-dienst voor Legoland Florida

2011-08-LegolandFlorida

Toeristen die Florida en meerbepaald Orlando willen bezoeken, kunnen in oktober het nieuwe Legoland Florida komen ontdekken. Het Legoland-park is reeds sinds vorig jaar in opbouw en is gelegen waar vroeger Cypress Gardens was.

 

Park opent binnen anderhalve maand!

Om de toeristen te bedienen, zal men een Legoland shuttle inleggen. Hiervoor ging het park een samenwerking aan met Annett Bus Lines en Orlando Premium Outlets, om op die manier gemakkelijk toegang te hebben tot Florida’s nieuwste attractie. Op die manier moet men niet meteen zorgen maken over een auto huren, met GPS en de bijkomende kosten van parking en brandstof. Het is de zorgeloze start van een leuke dag pretparkplezier. Om de veiligheid van de families te garanderen zal elke stoel ook een veiligheidsriem hebben.

Kim Isemann, de Sales & Marketing Director van het park licht toe: “We weten dat families met kleine kinderen een gemakkelijke en veilige optie verkiezen om Legoland Florida te bezoeken. Met de nieuwe shuttle-dienst die we lanceren, hopen we aan die vraag te voldoen.”

Het park dat op 15 oktober zal openen, is 45 minuten verwijderd van de Outlets. Deze shuttle vertrekt dagelijks om 9u00 aan Orlando Premium Outlet om ’s avonds na de sluiting van het park terug te keren. Om gegarandeerd een zitje te hebben worden de bezoekers vriendelijk verzocht om een stoel te reserveren via www.LEGOLAND.com.