Aftellen begint voor Ferrari World Abu Dhabi

2010-09-FerrariAbuDhabi

Ferrari World Abu Dhabi heeft ondertussen de openingsdatum aangekondigd: 1 dag vroeger dan gepland pakt het nieuwbakken themapark uit met een groots opgezet openingsfeest. Ferrari World Abu Dhabi zal op woensdag 27 oktober 2010 openen voor het publiek, om 19u00.
 

Opening Ferrari World Abu Dhabi een dag vervroegd

Ferrari World Abu Dhabi heeft ondertussen de openingsdatum aangekondigd: 1 dag vroeger dan gepland pakt het nieuwbakken themapark uit met een groots opgezet openingsfeest. Ferrari World Abu Dhabi zal op woensdag 27 oktober 2010 openen voor het publiek, om 19u00. De gasten kunnen een breed scala van attracties ervaren en in de speciale festiviteiten zijn er extra shows, entertainment en speciale gratis souvenirs voorzien.

"We zijn verheugd om onze deuren te openen voor het publiek. Eerder dan eerder verwacht, op woensdag 27 oktober 2010, dat een historische dag zal worden in de geschiedenis van de pretparken. " aldus Claus Frimand, General Manager van Ferrari World Abu Dhabi.
"Dit zal nog maar het begin zijn van een spannende periode voor 's werelds eerste Ferrari themapark. De openingsperiode zal de ganse maand november duren, om dan in december uit te pakken met een officiële Grand Opening.”, voegde hij eraan toe.

Tijdens de inloopperiode in november kunnen racefans, families en andere bezoekers alvast kennis maken met de legendarische Ferrari passie, de geschiedenis en de cultuur, en dit allemaal kan men via diverse attracties ervaren. Blikvanger wordt 's werelds snelste achtbaan, Formule Rossa, maar ook de duellerende achtbaan, Fiorano GT Challenge, zullen vele coasterharten sneller doen slaan. Bovendien zijn er nog vele andere attracties die elk uniek in hun soort zijn, dat het aanbod aan attracties zeker en vast opwindend te noemen is.