Carousel werpt blik op Ferrari’s toekomst

2010-09-Ferrari

Binnenkort opent Ferrari World Abu Dhabi, 's werelds grootste overdekte pretpark en het eerste park gewijd aan het bekende steigerende paard in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Iedereen spreekt nu reeds over de vele spraakmakende attracties.
 

Moderne paardenmolen toont nooit eerder geziene prototypes

Binnenkort opent Ferrari World Abu Dhabi, 's werelds grootste overdekte pretpark en het eerste park gewijd aan het bekende steigerende paard in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Iedereen spreekt nu reeds over de vele spraakmakende attracties. Eén ervan is een carousel, een zogenaamde paardenmolen, in een modern jasje, met nooit eerder vertoonde Ferrari prototype-modellen.  

2010-09-Ferrari-nieuws240320

Deze toekomstige modellen werden gecreëerd door studenten die in vier van ’s werelds beste ontwerpscholen les volgen. De nieuwe modellen voldoen aan de mythe van het Italiaanse sportmerk. De draaimolen wordt opgeluisterd met vier winnende creaties, die met veel trots voor het eerst worden tentoongesteld buiten Maranello, de thuisbasis van Ferrari.
De wagens bevatten werkelijk alles van buiten en van binnen: pedalen, versnellingspook, een authentieke toeter,…

Carousel dat centraal gelegen is in het hart van Ferrari World Abu Dhabi, zal gasten lokken van alle leeftijden. Het biedt hen de kans om op een ontspannen ritme te genieten van Ferrari, in tegenstelling tot spannendere attracties met laat het ons een hoger octaangehalte noemen.

Andy Keeling, de parkdirecteur, geeft alvast het volgende mee: "Carousel is een familie-vriendelijke bezienswaardigheid die zowel volwassenen als kinderen de unieke kans biedt om prototypes en Ferrari replica’s te bewonderen. Een beetje een ouderwetse kermis overgoten in een modern Ferrari-sausje."
 
Carousel zal dichtbij andere kindvriendelijke attracties liggen, zoals Junior GP en GT Junior, attracties waar de jonge bezoekers hun eerste rij-ervaring zullen kunnen beleven in een F430 GT Spider.