Circus Bavaria in BillieBird Park Hemelrijk

2010-09-BBPH-Circus

Deze herfst trakteert het Nederlandse familiepark BillyBird Park Hemelrijk van maandag 25 t/m vrijdag 29 oktober al haar bezoekers weer op het allerleukste kindercircus van de Benelux! Het vrolijke en authentieke Circus Bavaria verzorgt maar liefst 4 voorstellingen per dag.
 

BillyBird Park Hemelrijk trakteert op circus

Deze herfst trakteert het Nederlandse familiepark BillyBird Park Hemelrijk van maandag 25 t/m vrijdag 29 oktober al haar bezoekers weer op het allerleukste kindercircus van de Benelux! Het vrolijke en authentieke Circus Bavaria verzorgt maar liefst 4 voorstellingen per dag.
 
Het circus bij Hemelrijk is inmiddels een jarenlange traditie geworden en nog steeds onverminderd populair. Een week lang bivakkeert de bonte karavaan van Circus Bavaria op het terrein van BillyBird Park Hemelrijk zodat het park haar bezoekers kan trakteren op een gratis circusvoorstelling. Circus Bavaria brengt niet alleen traditioneel circusvermaak met clowns, jongleurs en acrobaten, maar ook aandoenlijke dierenacts met slimme kamelen, eigenwijze paarden en andere vreemde vogels.

Bij binnenkomst in het park ontvangen alle bezoekers een gratis ticket voor de eerstvolgende beschikbare show. Er worden vier voorstellingen per dag gegeven (11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur), een voorstelling duurt ongeveer een uur. Maar er is nog meer te beleven bij Hemelrijk in de Herfstvakantie: op maandag t/m vrijdag zijn er ook nog iedere middag spannende voorstellingen in het knusse Poppentheater van het park. Kortom, lekker spelen, circus én poppentheater. Dat belooft een oergezellige dag! BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er sinds vorig seizoen een nieuwe familie-achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash.

2010-09-BBPH-Circus-nieuws

Toegang tot het circus en het Poppentheater is bij de entreeprijs van het park inbegrepen, maar wees er op tijd bij want vol = vol.
Vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren is het mogelijk om kaartjes voor het circus tot daags voor de voorstelling tegen een kleine vergoeding (€ 2,50 per stuk) te reserveren via www.billybird.nl. Dit heeft als voordeel dat u zelf de door u gewenste dag en het tijdstip van de voorstelling bepaalt en altijd verzekerd bent van een plaats.
Wanneer u niet reserveert, betaalt u alleen de toegangsprijs voor het park en niets extra voor het circus. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u wel aan om tijdig aanwezig te zijn in het park; want traditie of niet, de combinatie van een dagje spelen in het recreatiepark met een voorstelling in de knusse rode circustent, is nog steeds een publiekstrekker van jewelste!