Harry Potter park in Engeland?

2010-03-HarryPotter

Volgens de Britse krant Daily Mail is de kogel door de kerk en komt er een Harry Potter pretpark in Londen. De studio's waar de beroemde films zijn opgenomen worden naar verluidt nog dit jaar omgetoverd tot een waar paradijs voor Potterfans. De plannen werden onthuld door acteur Rupert Grip, die de rol van Ron Weasly voor zijn rekening nam. 

Londen verwelkomt mogelijk een Harry Potter themapark

Volgens de Britse krant Daily Mail is de kogel door de kerk en komt er een Harry Potter pretpark in Londen. De studio's waar de beroemde films zijn opgenomen worden naar verluidt nog dit jaar omgetoverd tot een waar paradijs voor Potterfans. De plannen werden onthuld door acteur Rupert Grip, die de rol van Ron Weasly voor zijn rekening nam. Hij vertelde meer over deze plannen op een meet-and-greet sessie met de fans in de Britse hoofdstad. 

Hiermee lijkt de wens van veel Europese fans in vervulling te gaan: dit jaar opende immers in het Amerikaanse Islands of Adventures een heus themagebied in functie van de beroemde tovenaarsleerling. De Britten zijn dan ook bijzonder blij om een Harry Potter attractie te kunnen bezoeken op eigen grondgebied, waar immers de roots van de magische held liggen.
Warner Bros zou maar liefst 82 miljoen euro hebben betaald voor de Potter filmstudio's in Leavesden.
 

2010-06-HarryPotter-Nieuws1