Midzomeravond bij Attractiepark Toverland

2010-08-ToverlandMZN

Tijdens de Midzomeravond op zaterdag 7 augustus 2010 is Attractiepark Toverland geopend tot 23.30 uur. Het buitengebied is omgetoverd tot een Oosterse bazaar, waar men kan genieten van betoverende acts, cocktails en oosterse hapjes.
  

Oosters genieten op 7 augustus in Toverland

Tijdens de Midzomeravond op zaterdag 7 augustus 2010 is Attractiepark Toverland geopend tot 23.30 uur. Het buitengebied is omgetoverd tot een Oosterse bazaar, waar men kan genieten van betoverende acts, cocktails en oosterse hapjes.
Daarnaast zijn alle attracties tijdens deze zinderende zomeravond gewoon geopend. Toverland by night; genieten van een unieke dark-ride in de houten achtbaan Troy..
 

Oosters genieten

Geniet tijdens de Midzomeravond van de kleuren, geuren en smaken van de Oosterse bazaar. Neem in de berbertenten deel aan de theeceremonie, geniet van een cocktail of proef van de heerlijke skottelbraai. Neem plaats aan de waterpijpentafel of kijk rond bij de oosterse winkeltjes. Natuurlijk mogen ook de henna- en glittertattoos niet ontbreken!


Turkse ijscoman & schoenenpoetser

Geniet van de show van de Turkse ijscoman, waarbij de ijscoman al goochelend en jonglerend zijn exclusieve Turkse ijs aan de toeschouwers uitdeelt. De toeschouwer dient goed op te passen als hij eenmaal een ijsje bemachtigd heeft, want deze kan zo weer verdwenen zijn.. Daarnaast kunnen de gasten hun schoenen laten poetsen bij de Turkse schoenenpoetser, die in Turkije een jarenlange praktijkervaring heeft opgedaan en nu de wereld is ingetrokken om zijn vak uit te oefenen. Let wel; hij heeft moeite met de Nederlandse taal..


Fakir & slangenbezweerder

Tijdens de Midzomeravond zal een heuse fakir een spannende show verzorgen, waarbij deze zijn bekwaamheid met vuur, glas en een spijkerbed zal laten zien. Daarnaast zal er een slangenshow opgevoerd worden, waarbij ook de toeschouwers de slangen mogen vasthouden.


Wensenweefster en kamelentocht

Maak kennis met de wensenweefster, die met haar magische rituelen verborgen wensen boven water brengt. Door middel van heilzame kruiden laat zij uw wensen uitkomen. Ook zijn er de gehele avond een tweetal kamelen aanwezig, waarop echt gereden kan worden.

Maak tijdens de Midzomeravond kennis met de betoverende ambiance van Attractiepark Toverland. De avondactiviteiten starten om 19.00 uur en eindigen om 23.30 uur. Vanaf 16.00 uur hanteert Attractiepark Toverland een speciaal entreetarief van € 14,50 per persoon. Abonnementhouders en daggasten mogen de Midzomeravond gratis bezoeken.