Pokémon in Walibi World

2010-07-WalibiW-Pokemon

Voor vele kinderen is Pokémon Day geen onbekende meer: gamen, ruilen, spelen en nog veel meer. Vele enthousiaste kinderen maken zich op voor Europa’s grootste Pokémon evenement dat plaats vindt in Walibi World.
  

Walibi World gastheer voor grootste Pokémon evenement in Europa

Einde augustus, op 28/8 en 29/8 staat het Nederlandse pretpark Walibi World helemaal in het teken van Pokémon. De vele activiteiten en attracties maken Pokémon Day tot dé belevenis voor elke familie. De Pokémon Day is een samenwerking tussen PS Games, Walibi World en Nintendo. Dit leuk evenement vindt ondertussen al voor de derde keer plaats!
Naast de vele attracties in het park kunnen kinderen genieten van vele speciale Pokémon activiteiten. Zo is er een Meet & Greet met Pikachu, kunnen kinderen de nieuwste Nintendo Pokémon spellen spelen en Pokémon ruilkaarten verzamelen. Ook wordt de film ‘Arceus en het Juweel des Levens’ vertoond.


Nieuwe activiteiten

Nieuw dit jaar is dé ‘Disney XD BMX arena’. De Disney XD BMX Arena is een te gekke hindernisbaan met een lengte van 100 meter waar iedereen met een BMX bike snelheid- en behendigheidsskills kan testen. Ook worden de kinderen ieder uur verrast met een speciale kindershow van de artiesten Sjon en Sjeffrie. In een groots spektakel nemen zij iedereen mee met dans, show en natuurlijk vergeten zij de speciale Pokémon prijzen niet.


Wie opent samen met Pikachu Pokémon Day?

Een kind krijgt de kans om met Pikachu Pokémon Day te openen. Dat wordt niet zomaar een opening… Als echte VIP mag de winnaar samen met Pikachu een spannende openingshandeling verrichten en zal ook de hele dag in het zonnetje worden gezet. Kinderen die kans willen maken op deze unieke mogelijkheid, kunnen zich opgeven door te bewijzen dat ze de allergrootste Pokémon fan zijn. Dat kan door een foto, filmpje of tekst te sturen naar prijsvraag@pokemonday.nl.


Kaartverkoop Pokémon Day

Kaarten voor Pokémon Day zijn online te bestellen via de website www.pokemonday.nl
Voor € 21 kan iedereen genieten van alle Pokémon activiteiten en de attracties van Walibi World.