Weerwolf centraal tijdens nocturnes van Walibi

2010-07-Weerwolf

Traditiegetrouw pakt Walibi Belgium uit met zomerse nocturnes. Het park is dan tot 23u00 geopend. Deze zomer zullen er 5 nocturnes zijn: op zaterdag 17, 24, 31 juli en op 7 en 14 augustus.
 


Volle maan sfeer tijdens zomernocturnes

Traditiegetrouw pakt Walibi Belgium uit met zomerse nocturnes. Het park is dan tot 23u00 geopend. Deze zomer zullen er 5 nocturnes zijn: op zaterdag 17, 24, 31 juli en op 7 en 14 augustus.

Het park is tijdens die dagen open van 10u00 tot 23u00. Op het einde van zo’n leuke pretparkdag worden de bezoekers nog getrakteerd met een spetterend vuurwerk aan de vijver. Maar dit jaar zullen de zwoele zomernachten een extra dimensie krijgen want vanaf 19u30 ontsnappen de weerwolven uit het bos, het wordt oppassen geblazen voor de bezoekers!
Het doet een beetje denken aan Halloween-taferelen, en dat is niet toevallig: Halloween in Walibi is populair. De vraag van de bezoeker om extra verrast te worden in een bepaalde sfeer werd steeds groter. Daarom besliste Walibi om een extra dimensie te geven aan de zomernocturnes, die al sinds 1997 georganiseerd worden in het Waverse pretpark.

De avond valt, het is volle maan en er hangt een eigenaardige mistige wolk rond de weerwolfattractie. De weerwolven lopen los, ze zijn niet ver weg.
Er ontstaat paniek !
Plots wordt het gehuil hoorbaar, weerwolven duiken overal op !
Een gouden raad : wees waakzaam …

 
Oproep aan alle inwoners van de ”Weerwolfstraat”

Ter gelegenheid van de Weerwolf Nocturnes kunnen alle mensen die in een straat wonen waarin het woord ‘wolf’ of ‘loup’ in voorkomt, gratis genieten van een bezoekje in het park tijdens één van de 5  zomernocturnes.
Er zijn meer dan 80 straten in België waarin het woord ‘wolf’ of ‘loup’ in voorkomt : Rue du Loup, Wolfstraat, Rue Saint Loup, …
Er bestaat zelfs een “Weerwolfstraat” in Overpelt.

Deze straatbewoners worden uitgenodigd in Walibi tijdens één van de zomernocturnes op zaterdag 17,24,31 juli en op 7 en 14 augustus 2010.
Zij dienen zich met identiteitskaart aan te melden aan de infobalie aan de ingang van het park.