Historama ter ere van 35 jaar Europa-Park

2010-07-EP35 Exact vandaag bestaat Europa-Park 35 jaar! Ter gelegenheid hiervan worden er allerlei feestelijke activiteiten georganiseerd in Duitsland’s grootste themapark.

 

Historama ter ere van 35 jaar Europa-Park

Exact vandaag bestaat Europa-Park 35 jaar! Ter gelegenheid hiervan worden er allerlei feestelijke activiteiten georganiseerd in Duitsland’s grootste themapark.

Precies 35 jaar geleden opende Europa-Park voor het eerst haar deuren, en kan na al die tijd met trots terugblikken op alle verwezenlijkingen, jaren vol emoties, diverse attracties en onvergetelijke momenten.
Ter gelegenheid van zijn verjaardag, het Europa-Park opent op 12 juli, het nieuwe "Euro-Park Historama", die de bezoekers doet kennismaken met de talloze hoogtepunten die Europa-Park doorheen de jaren heeft bereikt. Bovendien zal er in de grote verjaardagsweek van 12 tot en met 18 juli, vele festiviteiten en evenementen geprogrammeerd staan met als hoogtepunt een grote zomernacht op 31 juli, waarbij het park zijn verjaardag tot middernacht zal vieren met haar gasten. In de verjaardagsweek mogen alle mensen die 1975 geboren werden, gratis binnen.

2010-07-EP35-nieuws

Historama brengt een eerbetoon aan het succesverhaal Europa-Park, een geschiedenis van 35 jaar met verschillende hoogtepunten in de ontwikkeling van het park. Een gigantische gouden Euro-muis groet de bezoekers bij de inkom. Het historama brengt niet alleen een overzicht van de attracties die het park rijk is (geweest), maar geeft ook een inzicht achter de schermen, schetsen of modellen van themagebieden of attracties, maar ook de evolutie van de mascotte Euro-muis.
Via interactieve touch screens, kunnen de bezoekers zelf beslissen hoe diep zij zich willen laten onderdompelen in het verhaal. Ook wordt Europa-Park in glamour gezet, door een overzicht van allerlei beroemdheden die het park hebben ontdekt.
Historama is een tijdelijke attractie, die een onuitgegeven glimp geeft achter de schermen bij Europa-Park, als één van de mooiste parken in de wereld.