Het mysterie van Anubis

2010-07-MysterieAnubis

Ben jij een fan van Anubis? Dan moet je beslist naar de Anubis-fandag 'Het Mysterie van Anubis' komen. Je ontmoet er de populairste acteurs van Anubis!
 

Plopsaland De Panne en de helden uit Anubis

Ben jij een fan van Anubis? Dan moet je beslist naar de Anubis-fandag 'Het Mysterie van Anubis' komen op 3 of 4 juli. Je ontmoet er de populairste acteurs van Anubis!

Eén en al mysterie in Het Huis Anubis op televisie en dus ook tijdens de Anubis-fandagen in Plopsaland De Panne! Sinds vorig jaar kan je de spanning aan den lijve ondervinden in 'Anubis The Ride' en op de foto voor het superbekende huis uit de serie maar tijdens 'Het Mysterie van Anubis' kan je ook de Anubis-sfeer echt opsnuiven.

Want tijdens die dagen verblijft 'Anubis' in Plopsaland De Panne. Er staat een geheimzinnige ontmoeting met de acteurs op het programma en ook het Anubis-optreden op het Dorpsplein is één groot vraagteken!

Tijdens deze Anubis-fandagen is er maar één zekerheid: de grote Anubis-fans beleven een supercoole dag en kunnen exclusief kennis maken met hun grote idolen uit 'Het Huis Anubis'!


Planning:
Ontmoeting met de cast van Anubis 14u30-15u30* Ingang 'Anubis The Ride'
Optreden 'Anubis' 17u Podium Dorpsplein

 *de wachtrijen kunnen in geval van drukte voortijdig afgesloten worden