Inhuldiging nieuwe kleuren Vampire

2010-06-Walibi-JPP

Jean-Pierre Papin heeft de nieuwe kleuren van de Vampire vanmorgen ingehuldigd, in het bijzijn van een honderdtal AC Milan supporters. De bekende attractie van het park heeft deze winter een gehele transformatie ondergaan dankzij 2.400 liters rode en zwarte verf.
 

Jean-Pierre Papin trotseert de Vampire in Walibi

Jean-Pierre Papin heeft de nieuwe kleuren van de Vampire vanmorgen ingehuldigd, in het bijzijn van een honderdtal AC Milan supporters. De bekende attractie van het park heeft deze winter een gehele transformatie ondergaan dankzij 2.400 liters rode en zwarte verf. De Vampire deelt zijn kleurenschema met dat van AC Milan, één van de grootste voetbalclubs van Europa. Het zijn deze kleuren die Jean-Pierre Papin van 1992 tot 1994 mocht verdedigen.

Tijdens de openingsceremonie werd Jean-Pierre Papin vergezeld door de bekende kangoeroe. Samen knipte ze het lint door en opende ze de attractie voor het grote publiek. Na het poseren voor talrijke foto’s en het uitdelen van vele handtekeningen aan zijn fans, waagde Jean-Pierre Papin zich aan een ritje op de Vampire en stapte tevreden uit de attractie: « De Vampire is overweldigend ! Met je benen zwiepend naar alle kanten door de verschillende loopings, dat is een buitengewone ervaring ! ».
Vervolgens werd de AC Milan ster uitgedaagd door een tiental jonge voetbalfans. Zij kregen de uitzonderlijke kans om het tegen hem op te nemen tijdens intensieve mini-matchen.